Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Skin + Surgery

Wat wens je?

Heb je het idee dat je somber kijkt? Gebruik je al jaren de duurste producten voor een stralende huid, zonder het beloofde resultaat? Of wellicht heb je medische ongemakken waar je niet mee naar buiten durft te komen, zoals ongewenst urineverlies. Bij Skin Surgery Clinics hebben we aandacht voor jouw verhaal en maken we in overleg een behandelplan. Soms is een simpele ingreep genoeg of kiezen we voor combinatie van behandelingen. Alles voor een resultaat waar jij gelukkig van wordt. Boek een vrijblijvend consult in en laat ons weten wat je wenst. Samen maken we er iets moois van.

Vrijblijvend adviesgesprek

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Wat wens je?

Uiterlijke schoonheid
weer in balans.

Herstel de balans tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak