Behandeling

Filler voor transgenders

Voel je je een vrouw, maar ben je als man geboren? Skin + Surgery kan vakkundig en discreet met een filler voor transgenders je gezicht vrouwelijker maken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Filler voor transgenders

Veel is mogelijk en gebeurt bij ons met veel vakkundigheid en discretie.

Hoe je je vanbinnen voelt, komt niet altijd overeen met hoe je er van buiten uitziet. Door kleine veranderingen in je gelaat aan te brengen met behulp van filler, kan je werkelijk transformeren. Zo kan je met een filler behandeling, je wangen en je lippen voller maken, zodat je gezicht vrouwelijker oogt. Dokter Thanya Tha-In is gespecialiseerd in filler behandelingen voor transgenders, denk hierbij aan het opvullen van het voorhoofd voor minder prominente wenkbrauwen, het V-shapen van de kaaklijn en feminisatie van de wangen. Veel is mogelijk en gebeurt bij ons met veel vakkundigheid en discretie.

Filler voor transgenders

Resultaten van filler voor transgenders

Skin + Surgery kan veel betekenen voor transgenders die zich niet thuis voelen in de geslachtsrol, waar ze mee geboren zijn. Bekijken de resultaten van vollere wangen en lippen, V-shapen van de kaaklijn, minder prominente wenkbrauwen en vervrouwelijking van de wangen.

fillers

Filler voor transgenders

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Filler voor transgenders

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is transparant en eerlijk in zijn tarief voor een filler voor transgenders. Deze behandeling wordt niet vergoed uit de basisverzekering. Informeer bij zorgverzekeraars naar de mogelijkheden voor vergoeding via een aanvullende verzekering.

Filler voor transgenders

vanaf € 750,-

Filler voor transgenders

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Filler voor transgenders

Uiterlijk in lijn met je gevoel van binnen

Een filler voor transgenders geeft je op subtiele wijze vrouwelijke gezichtskenmerken. Je uiterlijk wordt in harmonie gebracht met hoe je van binnen voelt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak