Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Skin + Surgery

Injectables

Of je nu last hebt van een te diepe fronsrimpel of juist een steeds terugkerende migraine, injectable biedt uitkomst bij zowel cosmetische wensen als verscheidene medische ongemakken. Een injectable is een spierontspanner die ervoor zorgt dat de behandelde spier tijdelijk niet meer kan samentrekken. Dit zorgt er o.a. voor dat de huid strakker wordt en rimpels vervagen. Anders dan bij fillers, waar rimpels opgevuld worden.

Overweeg je een injectable behandeling, dan ben je bij Skin + Surgery Clinics aan het juiste adres. Onze artsen zijn specialisten op het gebied van injectable en hebben aandacht voor jouw verhaal. Vraag een vrijblijvend consult aan of klik op een van onze behandelingen voor meer informatie.

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Rimpel Relaxer

Er weer fris en jeugdig uitzien.

Heb je last van diepe fronsrimpels, voorhoofdsrimpels of ontsierende kraaienpootjes? Laat je adviseren wat de rimpel relaxer voor je kan betekenen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
ma. t/m vr. tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak