Persoonlijke ervaring botoxbehandeling

Botoxbehandelingen zijn zowel voor mannen als vrouwen geschikt om een (subtiele) frissere blik te creëren. In de meeste gevallen zijn er al bepaalde lijntjes die opvallen wanneer u in de spiegel kijkt. Bijvoorbeeld dat ene fronsrimpeltje of het kraaienpootje naast de ogen. Een botoxbehandeling kan dan uitkomst bieden. Wij delen graag een persoonlijke ervaring van onze lieve cliënt om met een vertrouwt gevoel een behandeling bij ons te ondergaan.

 

Wie ben je/ wat doe je?
Ik ben Nanne 43 jaar, moeder van drie meiden.

 

Waarom heb je voor deze behandeling gekozen?
Ik had wat verlies aan stevigheid rond mijn ogen waardoor mijn lijntjes rond de ogen wat diep waren. Mijn kraaienpootjes zijn behandeld. Hierdoor ziet mijn huid er wat strakker uit en de lijntjes rond mijn ogen wat minder diep. Mijn huid ziet er fris en mooi uit.

 

Waarom heb je voor Skin+Surgery gekozen?
Het team van Skin Surgery zijn professionals en vriendelijk.

 

Wat vind je het meest prettig aan Skin+Surgery?
Mijn Cosmetisch arts Vivian Beekman is kundig en toegankelijk wat ik als prettig heb ervaren.

 

Wat zou je zeggen tegen iemand die overweegt om een behandeling bij Skin+Surgery te ondergaan?
Ik kan mensen aanraden om eerst een intake gesprek te doen. Om je wensen en verwachtingen te delen met je behandelend arts.

 

Waarom-heb-je-voor-SkinSurgery-gekozen-1-500x344

Voor

Wat-doet-Botox-met-je-gezicht-1-500x343

Na

 

Graag nodigen wij u uit in onze kliniek in Bergschenhoek of Den Haag. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en aan de hand van uw wensen een behandelplan maken. Wij zullen u van alle informatie voorzien en eventuele vragen en kunnen eventueel direct behandelen. Kom een keer langs, tot snel!

 

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak