Behandeling

Filler voor de neus

Ben je ontevreden over de vorm van je neus, maar wil je geen operatie? Met een filler voor de neus wordt je reukorgaan op natuurlijke wijze gecorrigeerd.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Filler voor de neus

Een betrekkelijk eenvoudige behandeling kan voor jou een wereld van verschil betekenen.

Ben je al heel lang ontevreden over de vorm van je neus? Vaak vinden mensen een neusoperatie te ingrijpend, terwijl een chirurgische neuscorrectie helemaal niet nodig is. Het is mogelijk om de vorm van je neus te corrigeren met fillers. Je hoeft dus niet onder het mes. Zo kunnen we met behulp van fillers de neusbrug versmallen, verbreden of de vorm van je neusvleugel verzachten. Ook kan het puntje van je neus gelift worden met fillers. De vorm van je neus bepaalt je expressie en je look. Een betrekkelijk eenvoudige behandeling, kan voor jou een wereld van verschil betekenen in je zelfvertrouwen.

Filler voor de neus

Resultaten van een filler voor de neus

De vorm van je neus is in belangrijke mate bepalend voor je expressie en uitstraling. Skin + Surgery boekt uitstekende resultaten met hoogwaardige en veilige fillers met lichaamseigen hyaluronzuur. De enthousiaste reacties van onze cliënten spreken boekdelen.

fillers

Filler voor de neus

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Filler voor de neus

Prijzen en vergoedingen

Je weet bij Skin + Surgery exact waar je qua kosten aan toe bent. Wij hanteren transparante, vaste prijzen die vooraf duidelijk zijn. Voor een vergoeding van een filler van de neus, heb je een verwijzing van de huisarts of medisch specialist nodig.

Filler in de neus

€ 445,-

Filler in de neus

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Filler voor de neus

Een neuscorrectie zonder operatie

Laat met een filler voor de neus je neusbrug versmallen of verbreden, of de vorm van je neusvleugel verzachten. Vraag nu een vrijblijvend consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Voor
Na
Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak