Behandeling

Filler voor een liquid facelift

Krijg het volume in je gezicht terug en neem afscheid van de rimpels in je gelaat. Kies voor een liquid facelift met fillers die je huid strakker en stralender maakt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Filler voor een liquid facelift

Je ziet er weer fris en stralend uit. Net zoals je je voelt.

Je voelt je goed, maar soms past je uiterlijk daar niet bij. Je ziet de veroudering langzaam toenemen op je gezicht in de vorm van rimpels of huidverslapping. Een liquid facelift kan uitkomst bieden om de eerste tekenen van veroudering terug te dringen. Bij het ouder worden neemt het volume van je wangen en jukbeenderen af. Om op een natuurlijke manier het volume terug te geven in het gezicht, kunnen de wangen en/of jukbeenderen worden opgevuld met fillers. Door rekening te houden met de anatomie en het verouderingsproces, wordt er volume aangebracht op specifieke plaatsen. Je wangen en jukbeenderen worden op een natuurlijke manier gelift, de rimpels verminderen en je ziet er weer fris en stralend uit. Net zoals je je voelt.

Filler voor een liquid facelift

Resultaten filler voor een liquid facelift

Een filler voor een liquid facelift geeft direct resultaat, waar je gemiddeld een jaar van geniet. Skin + Surgery heeft al vele effectieve liquid facelifts uitgevoerd. Om een goede indruk te krijgen van de resultaten, delen een aantal cliënten hun enthousiaste ervaringen.

fillers

Filler voor een liquid facelift

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Leanne Wong

Dokter Leanne Wong is gecertificeerd cosmetisch arts en streeft ernaar om mensen goed en zelfverzekerder te laten voelen. Niet door aan bepaalde standaarden voldoen, maar juist door de natuurlijke en individuele schoonheid van haar cliënten te accentueren. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Filler voor een liquid facelift

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is helder en eerlijk in zijn tarieven. Er zijn verschillende behandelvarianten, van licht tot intens met gerelateerde prijzen. Bespreek de mogelijkheden van een liquid facelift met fillers, die in principe niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed.

Filler voor een liquid facelift

Vanaf € 750,-

Filler voor een liquid facelift

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Filler voor een liquid facelift

Zie er weer zo fris uit als je je voelt

Ben je moe van ingevallen wangen, een ingezakte kaaklijn en hangende mondhoeken? Vraag een vrijblijvend consult aan voor een liquid facelift met fillers.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Voor
Na
Copyright © 2024 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak