Huisregels

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Annulering (injectables/huidbehandelingen)

Bij verzuim van een laser-, injectables- of huidverbeteringsbehandeling wordt een bedrag van 50 procent van het daarvoor geldende tarief in rekening gebracht. Skin+Surgery brengt bij de cliënt minimaal 75 euro in rekening als:

 

– consultafspraken 48 uur of korter van tevoren worden afgezegd;
– behandelafspraken 2 werkdagen of korter van tevoren worden afgezegd;
– de cliënt niet op de geplande afspraak verschijnt.

 

Aanbetalingen op ingeplande behandelingen worden niet volledig gerestitueerd, indien de ingeplande behandeling wordt geannuleerd.

Kinderen in de kliniek

U dient er rekening mee te houden dat er geen toezicht gehouden kan worden tijdens de behandeling wanneer u uw kind meeneemt. Tevens voelen wij ons als kliniek verantwoordelijk en adviseren wij u een minderjarig kind niet mee te nemen tijdens een behandeling. Wanneer er hinder/ overlast veroorzaakt wordt tijdens uw behandeling kan de specialist hierdoor niet goed zijn of haar werk uitvoeren.

 

Zwangerschap

Omdat er nog onvoldoende onderzoek is gedaan naar wat voor effect fillers en rimpelrelaxers hebben op de baby behandelen wij u niet wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft. Skin + Surgery clinics wilt hierin geen risico nemen voor u en uw baby. Wij informeren u graag meer over de behandelingen die u wel kunt ondergaan.

Annulering (operaties)

Indien u de door Skin Surgery Clinics geplande operatie binnen een termijn van 10 (tien) werk dagen vóór de operatiedatum annuleert zijn wij genoodzaakt de kosten, te weten het gehele bedrag van de operatie, bij u in rekening te brengen.

 

Indien u om dringende reden uw operatie binnen het genoemde termijn van 14 dagen moet annuleren, zullen wij 50% van het reeds door u betaalde bedrag aan u terugbetalen. U dient dan wel op het eerste verzoek van de dokter en/of anesthesioloog een bewijsstuk van de dringende reden te overleggen.

 

Als dringende reden hanteren wij:

– Wanneer er medisch kan worden aangetoond dat u redelijkerwijs niet in staat bent de geplande ingreep te ondergaan;
– Bij overlijden van een partner of familielid tot en met de tweede graad;

Betaling

Na afloop van de behandeling dient u het volledige bedrag in de kliniek te voldoen die tijdens het consult is besproken. U kunt bij Skin + Surgery Clinics betalen met uw pinpas, creditcard of contant. Chirurgische behandelingen dienen voor aanvang van de behandeling volledig betaald te zijn.

Medische vragenlijst

U dient voorafgaand een consult/ behandeling een medische vragenlijst in te vullen naar waarheid ter voorbereiding voor de behandeld cosmetisch arts.

Dieren

Dieren zijn bij Skin + Surgery Clinics niet toegestaan in de kliniek i.v.m. hygiëneredenen.

Te laat voor uw afspraak

Wanneer u te laat bent voor uw afspraak vragen wij u dit zo spoedig mogelijk telefonisch door te geven. Zo kunnen onze specialisten kijken wat er nog mogelijk is voor u. Omdat wij met een planning werken kunnen wij niet garanderen dat uw afspraak door kan gaan.

18+

Wij behandelen geen cliënten onder de 18 jaar. Dit geldt voor alle injectable- en operatieve behandelingen. Wel kunnen cliënten onder de 18 jaar een gezichtsbehandeling inplannen. Wanneer wij twijfelen over de leeftijd kunnen wij in de kliniek voorafgaand de afspraak vragen om identificatie.

Niet toegestaan

Bij Skin + Surgery Clinics is het verboden om te roken, drugs te gebruiken, alcohol of etenswaren te nuttigen.

Beeldmateriaal en audio

Het is bij Skin + Surgery Clinics niet toegestaan om ongevraagd te filmen of geluidopnamen te maken. U dient hiervoor schriftelijk toestemming te vragen per e-mail.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak