Behandeling

Botox

Skin + Surgery is specialist op het gebied van botox. Onze cosmetisch artsen staan voor je klaar voor een eerlijk en persoonlijk advies.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox Zoetermeer

Skin + Surgery is makkelijk te bereiken vanuit Zoetermeer en absolute specialist op het gebied van botox behandelingen.

Botox, ook wel botuline toxine genoemd, is een onderdeel van een natuurlijk eiwit dat al jarenlang in de medische wereld wordt toegepast. We kunnen er kwalen als overmatig transpireren of tandenknarsen mee verhelpen, maar botox kan ook voor cosmetische doeleinden worden gebruikt. Of het nu gaat om storende lachrimpels, een fronsrimpel die een onterechte boze blik geeft, of rimpels in het voorhoofd. Een beetje botox maakt een wereld van verschil.

 

Met botox zorgen we er namelijk voor de specifieke spieren gaan ontspannen. Hiermee voorkomen we dat ze nog kunnen aanspannen en wordt het dus moeilijker om te fronsen, of rimpels te maken in je voorhoofd. Het resultaat is een gladde, strakke en rimpelloze huid.

 

De behandeling zelf duurt slechts een paar minuten. Nadat je botox hebt gedaan kun je direct weer verder met je dag. Ons advies is wel om sporten even uit te stellen en de plek waar de botox is geïnjecteerd niet te masseren.

 

De effecten van je botox behandelingen zijn een paar maanden zichtbaar. Daarna werkt de botox langzaamaan weer uit. Onze kliniek is goed bereikbaar vanuit Zoetermeer, dus je bent uiteraard van harte welkom om je botox behandeling daarna weer te herhalen.

 

Ben je op zoek naar een betrouwbare kliniek voor jouw botox behandeling, het liefst in de buurt van Zoetermeer? Skin + Surgery werkt met cosmetisch artsen die jarenlange ervaring hebben met botox en vergelijkbare injectable behandelingen. Plan gerust een vrijblijvend consult bij ons in, we bespreken graag wat bij je past.

Botox Zoetermeer

Onze resultaten met botox

Botox houdt zo’n 3 tot 4 maanden aan, daarna kun je deze behandeling herhalen. Bekijk hier de resultaten van botox bij Skin + Surgery. Een kliniek dat gespecialiseerd is op het gebied van botox, vlakbij Zoetermeer.

fillers

Botox Zoetermeer

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Botox Zoetermeer

Prijzen en vergoedingen

Een botox behandeling is tegenwoordig goed betaalbaar. Je weet bij Skin + Surgery precies wat het kost en wat je kunt verwachten. Een cosmetische botox behandeling wordt in principe niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Botox Zoetermeer

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox Zoetermeer

Een kliniek voor jouw botox behandeling, dichtbij huis

Zoek je een betrouwbare kliniek in de buurt van Zoetermeer? Skin + Surgery heeft klinieken in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam en ligt daarom centraal ten opzichte van Gouda, Waddinxveen, Zoetermeer, Bleiswijk, Zevenhuizen, Delft en Berkel en Rodenrijs. Plan direct een vrijblijvend consult in met onze specialisten, zij helpen je graag!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2024 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak