Behandeling

Botox in Woerden

Ben je op zoek naar de juiste kliniek voor je behandeling met botox in omgeving Woerden? Kom gerust langs bij Skin + Surgery voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox in Woerden

Ben je op zoek naar de juiste kliniek voor jouw filler- en botox behandelingen? Zoek dan niet verder. Skin + Surgery heeft jarenlange ervaring en is dé specialist als het gaat om botox in Woerden en omstreken.

Botox in Woerden – Botuline toxine, of botox zoals het beter bekend is, wordt gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen door de onderliggende spieren te verlammen. Botox kan ook gebruikt worden om overmatig zweten, migraine en spieraandoeningen te behandelen.

 

Hoewel ze misschien naam hebben gemaakt door het gebruik van beroemdheden, zijn botox-injecties betaalbare behandelingen geworden waar iedereen toegang tot heeft. In tegenstelling tot sommige andere cosmetische behandelingen, is botox geschikt voor vrijwel iedereen met rimpels of andere huidlijnen die ze willen verwijderen. Of je nou de tekens van natuurlijke veroudering wil bestrijden, of lijntjes door blootstelling aan de zon wil verminderen, een botox behandeling in Woerden kan de oplossing zijn.

 

Een botox behandeling is in enkele minuten gedaan, en geeft ongeveer drie tot vier maanden optimaal resultaat. Daarna ben je van harte welkom in een van onze klinieken om je botox behandeling te herhalen. Bekijk deze pagina voor meer informatie over botox en de verschillende behandelingen die Skin + Surgery in Woerden en omstreken aanbiedt.

 

Skin + Surgery is een zeer ervaren specialist op het gebied van botox in Woerden en omstreken. Ons doel is het jou te helpen er uit te zien, zoals jij je van binnen voelt. Onze artsen zijn specialisten op het gebied van botox en houden rekening met jouw wensen en de gehele esthetiek van jouw gezicht.

 

Voor meer informatie kun je  een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of klik op een van onze behandelingen om meer te weten te komen over botox. Wil je over de ervaringen van anderen lezen? Bekijk de reviews op KliniekErvaringen.nl en kom erachter hoe cliënten van Skin + Surgery hun Botox behandeling in Woerden hebben ervaren.

Woon je in de omgeving van Woerden en ben je opzoek naar het juiste adres voor een botox behandeling? Skin + Surgery is de specialist met ervaring en esthetische focus. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Woerden, Utrecht, Leidsche Rijn, Overvecht, Zeist, Gouda, Rotterdam en meer steden in de omgeving.

 

Met de auto ben je binnen 45 minuten tot een anderhalf uur bij ons. Ook met het OV zijn wij goed bereikbaar.

Botox in Woerden

Onze resultaten met botox

Botox toont een snel resultaat, dat tot wel 3 tot 4 maanden effect heeft. De behandeling is eenvoudig en kan eindeloos herhaald worden. Bekijk hier de resultaten van botox om rimpels te laten verdwijnen. Skin + Surgery is dé specialist voor botox in Woerden.

skin_surgery_resultaat_schaamlipcorrectie

Botox in Woerden

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Botox in Woerden

Prijzen en vergoedingen

Een botox behandeling is nu voor een grotere groep betaalbaar geworden. Bij Skin + Surgery staat transparantie in hoog aanzien. Daarom weet je precies wat een botox behandeling in omgeving Woerden bij ons kost en wat je kunt verwachten. Een cosmetische botox behandeling wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Botox in Woerden

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox in Woerden

Een vertrouwd adres bij jou in de buurt

Skin + Surgery is goed bereikbaar voor jouw behandelingen met botox in omgeving Woerden. Woon je in de omgeving van Woerden? Maak snel een afspraak! Daarnaast zijn we ook te bereiken vanuit plaatsen als Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Utrecht en Woerden.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak