Behandeling

Botox Westland

Skin + Surgery helpt je graag verder met al jouw botox behandelingen in Westland

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

 

Behandelingen

Botox in Westland

Bij Skin + Surgery willen we dat jij je mooi voelt in je eigen huid. Soms heeft onze huid hulp nodig om er zo uit te zien als wij dat willen. Op dit soort momenten kunnen hulpmiddelen zoals fillers en botox in Westland het verschil maken. We bespreken graag de mogelijkheden met je in een vrijblijvend adviesgesprek.

Botox Westland – Lachen, fronsen, huilen en verbaasd kijken, alles wat we met ons gezicht doen, laat een afdruk achter. De gezichtsspieren oefenen continu spanning uit op de huid. Na verloop van tijd verschijnen er rimpels die niet verdwijnen, zelfs als je je ontspant. Lachrimpels kunnen heel aantrekkelijk zijn, en dat geldt voor alle rimpels. Ze laten jouw levensverhaal zien, maar niet iedereen vind dat even mooi. Rimpels kunnen er namelijk ook voor zorgen dat je er vermoeid en ouder uitziet dan dat je je voelt.

 

Gelukkig zijn er injectables in Westland die hierbij kunnen helpen. Je kunt kiezen voor fillers in Westland of botox. De werkzame stof botuline toxine werd in 1985 voor het eerst gebruikt in de esthetische geneeskunde om rimpels te behandelen. Sindsdien heeft botox zich bewezen als een betrouwbaar middel, vooral tegen rimpels in het gezicht en toegenomen transpiratie (hyperhidrose).

 

Het is belangrijk dat je de juiste kliniek in Westland kiest voor je botox en filler behandelingen. Wanneer botox in Westland niet door een professional wordt geïnjecteerd, is dat te zien. Het middel werkt geweldig in de handen van een specialist, in de handen van een amateur doet het vaak meer kwaad dan goed. Skin + Surgery kun je met jouw gezicht toevertrouwen. Wij focussen ons op jouw wensen, maar ook op de algehele esthetiek van jouw gezicht. Kwaliteit is onze passie en dat betekent dat je bij ons nooit het  strakgetrokken gezicht effect krijgt, wat sommigen hebben na een botox behandeling in Westland.

 

Voor meer informatie over de verschillende botox behandelingen die Skin + Surgery aanbiedt kun je hier klikken. Wil je graag een afspraak met ons inplannen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Hoe werkt botox in Westland?

Het actieve ingrediënt botox remt de afgifte van bepaalde boodschapperstoffen uit de zenuwcellen en onderbreekt daardoor de overdracht van prikkels van de zenuw naar de overeenkomstige spier. Omdat commando’s van de zenuwcel niet meer worden doorgegeven, kan de spier na de botox behandeling in Westland niet meer bewust of onbewust bewegen, alleen als er met een grote inspanning wordt bewogen. Alle andere functies van de zenuwcellen zoals het gevoel van aanraking, temperatuur of pijn blijven ongewijzigd. Volgens hetzelfde principe werkt botox in Westland ook als een effectieve maatregel tegen toegenomen transpiratie (hyperhidrose). Zweetvorming wordt geremd door de werkzame stof botuline toxine die de overdracht van prikkels van de zenuw naar de zweetklieren blokkeert.

Hoe lang houdt botox in Westland aan?

Vraag je je nu af: “Hoe lang houdt botox aan?” Na ca. 6 tot 8 weken begint het effect van de botox af te nemen en na ca. 5 tot 6 maanden (soms langer) is de volledige activiteit van de betreffende spieren hersteld. Het effect van botox is altijd omkeerbaar. Botox wordt namelijk volledig afgebroken in het lichaam zonder enige gevolgen (zover studies bewijzen). Als de werkzame stof wegzakt, kan deze gemakkelijk opnieuw worden geïnjecteerd om het resultaat te verbeteren of de therapie te behouden. Een botox behandeling in Westland is vaak binnen 15 tot 30 minuten gedaan, alhoewel dit afhankelijk is van de hoeveelo behandelgebieden er zijn.

Ben jij een Westlander? (ofwel kom jij uit de omgeving van Westland?) Dan hoef je niet ver te reizen om bij Skin + Surgery te komen. Onze klinieken in Den haag en Bergschenhoek in Rotterdam zijn praktisch om de hoek! Onze cliënten bezoek ons vanuit heel Nederland, maar degene die vanuit Naaldwijk, s’ Gravenzande, Wateringen, Monster De Lier en andere gemeenten uit Westland komen, zijn er vaak binnen 30 minuten.  

Onze twee klinieken in Bergschenhoek en Den Haag zijn goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De auto gaat wel sneller. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken. 

Kom je niet uit de omgeving van Westland maar wil je wel graag geholpen worden door onze Skin + Surgery specialisten? Ben je op zoek naar een kliniek die centraal ligt? Voor jou hebben we onze kliniek in Leidsche Rijn in Utrecht

Botox Westland

Resultaten van botox in Westland

Binnen een week zijn de eerste resultaten van je botox behandeling in Westland te zien. Dit effect houdt ongeveer 3 tot 5 maanden aan. Het effect verschilt per persoon en per behandelde zone. Een botox behandeling in Westland is een zeer simpele en snelle behandeling die meerdere malen herhaald kan worden. Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere cliënten? Lees over de ervaringen van anderen die je voorgingen bij Skin + Surgery en kom langs bij onze kliniek in de omgeving van Westland voor dezelfde mooie resultaten.

skin_surgery_resultaat_schaamlipcorrectie

Botox Westland

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Botox Westland

Prijzen en vergoedingen

Ben jij opzoek naar de juiste kliniek voor een botox behandeling in de omgeving van Westland? Bij Skin + Surgery vinden we transparantie zeer belangrijk. Ook als het om prijzen gaat. De prijs van botox verschilt per behandeling, maar begint al vanaf €100,-. Kijk onder de behandeling die jij graag wil wat de precieze prijs is, of bezoek onze prijzenpagina voor meer informatie. Tot op heden worden cosmetische botox behandelingen niet vergoed door de zorgverzekeraar. In medische gevallen zijn er uitzonderingen, vraag hiernaar bij de zorgverzekeraar.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Botox Westland

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox Westland

Niet ver reizen voor botox

Skin + Surgery is dé specialist bij jouw in de buurt voor al jouw cosmetische behandelingen. Je kunt bij ons terecht voor een botox behandeling in Westland, maar ook een hoop andere injectables. Daarnaast is Skin + Surgery goed bereikbaar voor jouw behandeling met botox in Westland. Met onze klinieken  in Bergschenhoek , Den Haag en Utrecht, is er altijd wel een kliniek in de buurt. Daarnaast zijn we uitstekend te bereiken vanuit plaatsen als Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Utrecht en Leidsche Rijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak