Behandeling

Botox wenkbrauwlift

Hangende wenkbrauwen kunnen een zwaar gevoel geven. Je kunt er ook bozer uitzien dan dat je je voelt. Een wenkbrauwlift met botox verhelpt dit.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox wenkbrauwlift behandeling

Een zogeheten botox wenkbrauwlift, is een behandeling waarmee we subtiel de wenkbrauwen kunnen liften. Dit geeft een open blik en hebt bij een zwaar gevoel in het voorhoofd.

Hangende wenkbrauwen kunnen je een boze blik geven, ook als je niet boos bent. Ook kun je een zwaar gevoel ervaren, of zelfs spanningsklachten krijgen omdat je zelf je wenkbrauwen continu optrekt. Gelukkig valt hier heel goed iets aan te doen met een botox wenkbrauwlift.

 

In botox zit een stofje dat botuline toxine heet. Dit stofje heeft een spierontspannend effect. Door botox op de juiste plekken in het voorhoofd en boven de wenkbrauwen te plaatsen, kunnen we de werking van bepaalde spiertjes beïnvloeden. Zo zorgen we voor een liftend effect, waardoor je wenkbrauwen iets omhoog komen te staan en je weer een open, frisse blik krijgt.

 

Het kan voorkomen dat je last hebt van (lichte) asymmetrie van de wenkbrauwen. In rust staat één wenkbrauw dan hoger dan de ander. Het kan ook juist zijn dat je veel met je wenkbrauwen praat, of één juist continu optrekt waardoor daar rimpeltjes ontstaan. Dit is in vrijwel alle gevallen goed op te lossen met een botox wenkbrauwlift behandeling.

 

Het effect van een botox wenkbrauwlift behandeling is tijdelijk en houdt ongeveer 3 tot 4 maanden aan. Dit maakt het een hele veilige behandeling. Desalniettemin is het belangrijk om een gespecialiseerd cosmetisch arts te vinden. Als de botox namelijk in de verkeerde spiertjes wordt geïnjecteerd, kunnen de wenkbrauwen juist gaan hangen. Je hebt dan precies het tegenovergestelde effect.

 

Bij Skin + Surgery voeren we op dagelijkse basis botox wenkbrauwlift behandelingen uit. Dat maakt onze artsen zeer ervaren specialisten. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Plan gerust een vrijblijvend advies gesprek in zodat we je kunnen voorzien van persoonlijk advies.

Botox wenkbrauwlift

Onze resultaten van een wenkbrauwlift

Een botox wenkbrauwlift behandeling geeft je weer een open, frisse blik. Het resultaat is na 10 tot 14 dagen optimaal en houdt gemiddeld tussen de 3 en 4 maanden aan. Daarna kan een botox wenkbrauwlift goed herhaald worden.

fillers

Botox wenkbrauwlift

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Wenkbrauwlift

Prijzen en vergoedingen

Een botox wenkbrauwlift behandeling is tegenwoordig voor een brede groep mensen betaalbaar. In onze kliniek gelden transparante en eerlijke prijzen voor deze eenvoudige botox behandeling. Een cosmetische botox behandeling wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wenkbrauwlift

Vanaf € 100,-

Botox wenkbrauwlift

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de botox zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je botox herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox wenkbrauwlift

Weer een open, frisse blik met botox

Met een botox wenkbrauwlift behandeling kunnen we je op een veilige en gemakkelijke manier weer een frisse blik geven. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2024 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak