Behandeling

Botox in Voorburg

Skin + Surgery is dé specialist op het gebied van filler- en botox behandelingen in de omgeving van Voorburg. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan en wees welkom.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox in Voorburg

Een frons, hangende wenkbrauwen en overmatig transpireren. Wat hebben deze drie dingen met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal opgelost worden met een Botox behandeling. Ben je op zoek naar dé specialist als het gaat om verschillende filler- en botox behandelingen? Dan ben je bij Skin + Surgery aan het juiste adres.

Botox behandeling in VoorburgBotox was ooit een behandeling weggelegd voor de zeer rijken onder ons, maar met de jaren is botox een stuk toegankelijker geworden. Skin + Surgery is een zeer ervaren specialist op het gebied van botox en fillers in Voorburg en omstreken. Wij willen je helpen je weer te voelen als jezelf. Hierbij houden onze specialisten niet alleen rekening met jouw wensen maar ook met de algehele esthetiek van je gezicht.

 

Botox zorgt tot wel vier maanden voor optimale resultaten en kan meerdere malen herhaald worden. Je bent van harte welkom bij Skin + Surgery voor herhalingen van botox behandeling in Voorburg. Een botox behandeling duurt niet lang (alhoewel het ook afhankelijk is van aan hoeveel behandelgebieden er zijn). Over het algemeen is een botox behandeling in Voorburg binnen een kwartier gedaan en kun je snel weer aan het werk. Wil je meer lezen over de botox ervaringen van anderen bij Skin + Surgery? Bekijk de reviews op KliniekErvaringen.nl.

 

Bekijk deze pagina voor meer informatie over botox en de verschillende behandelingen die Skin + Surgery in Voorburg en omstreken aanbiedt. Je kunt ook altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Tijdens onze afspraak kunnen we je adviseren op het gebied van botox en welke behandelgebieden voor jou geschikt zijn.

Wil jij een behandeling ondergaan in de buurt Voorburg? Skin + Surgery beschikt over twee klinieken in de buurt van Voorburg waar je naartoe kunt voor een botox behandeling. Binnen 18 tot 35 minuten ben je bij onze kliniek in Den Haag.

 

Je bent iets sneller bij onze kliniek in Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam. Vanuit Voorburg ben je ongeveer 18 tot 25 minuten onderweg naar deze kliniek.

Botox in Voorburg

Onze resultaten met botox

Benieuwd naar de resultaten van onze botox behandelingen in de omgeving van Voorburg? Lees over de ervaringen van onze tevreden Skin + Surgery cliënten die eerder een botox behandeling in Voorburg ondergingen.

skin_surgery_resultaat_schaamlipcorrectie

Botox in Voorburg

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Botox in Voorburg

Prijzen en vergoedingen

Bij Skin + Surgery vinden we transparantie naar onze cliënten cruciaal. Daarom weet je bij een botox behandeling van Skin + Surgery in omgeving Voorburg precies wat je kunt verwachten en hoeveel het kost. Een cosmetische botox behandeling wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar, maar in het geval van medische redenen zijn er uitzonderingen. Jouw zorgverzekeraar kan je hier meer over vertellen.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Botox in Voorburg

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox in Voorburg

Dé specialist bij jou in de buurt

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare kliniek in omgeving Voorburg voor een behandeling met botuline toxine, ben je bij Skin + Surgery aan het juiste adres. Wij beschikken over ervaring en ons team bestaat uit medisch geschoolde artsen en specialisten. Je kunt bij ons naast botox behandelingen ook terecht voor andere behandelingen, zoals ooglidcorrecties, buccaal vetverwijdering of een facelift. We zijn uitstekend te bereiken vanuit Voorburg, Alphen aan de Rijn, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Utrecht en Delft.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2024 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak