Behandeling

Botox in Utrecht

Heb je genoeg van je frons en wil je er wat vrolijker uitzien? Skin + Surgery is de juiste kliniek voor jouw botox behandeling in omgeving Utrecht. Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox in Utrecht

Schoonheid zit van binnen, maar een constante fronsrimpel kan het soms moeilijk maken je mooi te voelen. Gelukkig biedt Skin + Surgery verschillende filler- en botoxbehandelingen aan in Utrecht en omstreken om dit probleem voor je op te lossen.

Botox in Utrecht – Als je op zoek bent naar een snelle, deskundige, betaalbare en zeer effectieve botox behandeling in de omgeving van Utrecht, dan kan ons ervaren team van Skin + Surgery je helpen. Bekijk de reviews op KliniekErvaringen.nl en kom erachter hoe cliënten van Skin + Surgery hun Botox behandeling in omgeving Utrecht hebben ervaren.

 

Wil jij graag je rimpels verminderen en er jonger uit zien met natuurlijk ogende resultaten? Botuline toxine, beter bekend als botox,  is een eenvoudige en snelle (ongeveer 15 minuten) procedure die de verschijning van matige tot ernstige fronslijnen tussen de wenkbrauwen, kraaienpootjes en lach (marionet) lijnen binnen een paar dagen kan verminderen. Dit resultaat is ongeveer drie tot vier maanden optimaal te zien. Daarna ben je van harte welkom in een van onze klinieken om je botox behandeling te herhalen.

 

Daarnaast kan botox ook helpen bij andere kwalen. Vierkante kaken, een gummy smile, migraine en ook overmatig transpireren kan met botox verminderd worden. Bekijk deze pagina voor meer informatie over botox en welke botox behandelingen Skin + Surgery in Utrecht en omstreken aanbiedt. Als specialist op het gebied van botox is het ons doel jouw wensen waar te maken en tegelijkertijd de esthetiek van je gezicht te verbeteren.

 

Wil je meer weten over hoe Skin + Surgery dit doet? Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in en bezoek onze kliniek in Bergschenhoek. Vanuit Utrecht ben je ongeveer 40 minuten onderweg met de auto.

Botox in Utrecht

Onze resultaten met botox

Binnen een paar dagen is het resultaat van een botox behandeling in Utrecht al te zien. Dit effect kan 3 tot 6 maanden blijven. Een botox behandeling is redelijk simpel en kan eindeloos herhaald worden. Lees over de ervaringen van anderen die je voorgingen bij Skin + Surgery, dé specialist voor botox in Utrecht en omstreken.

skin_surgery_resultaat_schaamlipcorrectie

Botox in Utrecht

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Botox in Utrecht

Prijzen en vergoedingen

Bij Skin + Surgery staat transparantie bovenaan, zodat jij weet waar je aan toe bent. Ook met onze prijzen voor botox behandelingen in omgeving Utrecht, weet je precies wat je kunt verwachten.  Cosmetische botox behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraars. In sommige gevallen worden botox behandelingen wegens medische redenen wel vergoed. Vraag naar meer informatie bij je zorgverzekeraar.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor

Botox in Utrecht

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox in Utrecht

Een vertrouwd adres bij jou in de buurt

Met onze klinieken in Den Haag en Rotterdam is Skin + Surgery goed bereikbaar voor jouw botox behandeling in omgeving Utrecht. We zijn uitstekend te bereiken vanuit plaatsen als Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Leidsche Rijn, Woerden en Utrecht.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.



Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak