Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Behandeling

Filler voor de neuslippenplooi

Heb je hangwangen met een storende plooi vanaf de neusvleugel naar de mondhoek? Oog je vermoeid? Met een filler voor de neuslippenplooi toon je weer fris en vrolijk.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox voor de neuslippenplooi

Samen zorgen we ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt.

Soms kun je je zo storen aan een rimpel in je gezicht, dat je niet meer kunt zien hoe mooi je bent. Dat is zonde. De neuslippenplooi kan een storende factor zijn in je gezicht. Deze plooi wordt veroorzaakt door zwaartekracht en afname van het vetvolume in je gezicht. De wangen zakken naar beneden, waardoor de plooi ontstaat vanaf de neusvleugel naar de mondhoek. We kunnen de neuslippenplooi opvullen door er Botox in te spuiten. Dit dient zorgvuldig te gebeuren, zodat de natuurlijke expressie rondom de mond behouden blijft. Bij Skin + Surgery word je altijd behandeld door een gespecialiseerde arts. Samen zorgen we ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt.

Botox neuslippenplooi resultaten

Resultaten Botox voor de neuslippenplooi

Oplosbare, niet-permanente Botox voor de neuslippenplooi geven je gezicht meer volume en laten je weer ongeremd lachen. Je hebt gemiddeld 6 tot 12 maanden plezier van deze behandeling. Lees de ervaringen van onze cliënten die blij zijn met het natuurlijke resultaat.

fillers

Botox neuslippenplooi

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Kim de Weijer

Dokter Kim is cosmetisch arts met inmiddels ruim 7 jaar ervaring. Gedurende deze tijd heeft zij meer dan vijfduizend cosmetische ingrepen verricht, waarbij haar cliënten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over de behandelingen. Daarnaast heeft zij werkervaring in de spoedeisende hulp en als huisarts. Vanuit haar artsenvisie kijkt ze naar de gehele persoon en niet alleen naar de behandeling. ‘Mijn behandelingen zijn gericht op het benadrukken van positieve gezichtskenmerken en het verbeteren van negatieve kenmerken. Het doel is een subtiel, natuurlijk en verfrissend resultaat.’ Lees meer over onze specialisten arrow-right

Neuslippenplooi Botox

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is transparant en eerlijk in zijn tarieven. Je vindt hier de prijzen voor een hoogwaardige Botox met lichaamseigen hyaluronzuur voor de neuslippenplooi. Deze cosmetische behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Botox neuslippenplooi

€ 445,-

Vragen over botox voor de neuslippenplooi?

Veelgestelde vragen

Botox wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente botox zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. Botox zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

 

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van Botox. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van Botox volkomen veilig is. De Botox waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox voor de neuslippenplooi

Weer lachen zonder diepe rimpels

Botox voor de neuslippenplooi zorgt ervoor dat je weer kunt glimlachen, zonder dat er diepe rimpels te zien zijn van de neus tot de lippen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Copyright © 2021 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak