Behandeling

Botox Leidsche Rijn

Wil je graag een botox behandeling ondergaan en ben je op zoek naar de juiste kliniek in omgeving Leidsche Rijn? Kom langs bij Skin + Surgery voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox in Leidsche Rijn

Skin + Surgery is niet alleen dé specialist op het gebied van verschillende filler- en botox behandelingen, maar staat ook bekend om onze focus op esthetiek. Je kunt jouw gezicht en schoonheid aan Skin + Surgery toevertrouwen voor een botox behandeling in Leidsche Rijn en omstreken.

Botox in Leidsche Rijn – Het gebruik van botox is de afgelopen jaren enorm gestegen en niet voor niets: het werkt uitstekend. Deze rimpel relaxer kan zelfs de meest diepe groeven op de huid veranderen in nauwelijks zichtbare lijnen. Maar hoe ontstaan die diepe groeven en rimpels eigenlijk?

 

Als je je concentreert, tuurt of fronst, trekken de spieren in je gezicht samen. Na jaren van frequente samentrekking in combinatie met andere omgevings- en levensstijlfactoren, zullen lijntjes en rimpels ontstaan die uiteindelijk permanent worden. Wanneer de spieren in ons gezicht bewegen, wordt er vanuit de hersenen via zenuwen een bericht naar de spieren gestuurd om ze te laten samentrekken.

 

Een rimple relaxer zoals Botox is eigenlijk een anti rimpel injectie bestaande uit natuurlijk eiwitten, die het proces van samentrekken onderbreken. Hierdoor kunnen de spieren niet meer de huid plooien. Onze specialisten van Skin + Surgery bieden een veilige en vertrouwde omgeving voor deze procedure. Daarnaast kun je een botox behandeling in omgeving Leidsche Rijn voor verschillende doeleinden gebruiken. Botox helpt namelijk ook bij een gummy smile, vierkante kaken, overmatig zweten, migraine en spieraandoeningen.

 

Skin + Surgery is een zeer ervaren specialist op het gebied van botox in Leidsche Rijn en omstreken. Wil jij er weer uitzien zoals je je van binnen voelt? Skin + Surgery helpt je hier graag bij.  Onze artsen zijn specialisten op het gebied van botox en houden rekening met jouw wensen en, misschien wel net zo belangrijk, de algehele esthetiek van jouw gezicht.

 

Wil je meer weten over botox behandelingen bij Skin + Surgery? Voor meer informatie kun je  een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk de reviews op KliniekErvaringen.nl en kom erachter hoe cliënten van Skin + Surgery hun Botox behandeling in omgeving Leidsche Rijn hebben ervaren.

Een botox behandeling is redelijk snel gedaan, en zorgt voor ongeveer drie tot vier maanden voor een optimaal resultaat. Je bent altijd van harte welkom in een van onze klinieken om je botox behandeling te herhalen. Bekijk deze pagina voor meer informatie over botox en lees meer over de verschillende behandelingen die Skin + Surgery in Leidsche Rijn en omstreken aanbiedt.

Woon je in de omgeving van Leidsche Rijn en zoek je naar de juiste kliniek om jouw gezicht aan toe te vertrouwen voor een botox behandeling? Skin + Surgery is niet alleen de specialist met ervaring, maar ook met esthetische focus. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Leidsche Rijn, Utrecht, Woerden, Overvecht, Zeist, Gouda, Rotterdam en meer steden in de omgeving.

 

Met de auto ben je binnen 30 minuten bij onze kliniek in Bergschenhoek. Bezoek je onze kliniek in Den Haag? Dan ben je ongeveer 45 onderweg vanuit Leidsche Rijn. Ook met het OV zijn wij goed bereikbaar.

Botox in Leidsche Rijn

Onze resultaten met botox

Botox heeft 3 tot 4 maanden effect en het resultaat is binnen een paar dagen al op te merken. De behandeling kan eindeloos herhaald worden en is redelijk eenvoudig. Lees hier de reviews van Skin + Surgery cliënten die je voorgingen en met een botox behandeling in omgeving Leidsche Rijn hun rimpels hebben laten verdwijnen.

skin_surgery_resultaat_schaamlipcorrectie

Botox in Leidsche Rijn

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Botox in Leidsche Rijn

Prijzen en vergoedingen

Een botox behandeling is voor iedereen een mogelijkheid. Bij Skin + Surgery zijn we duidelijk over onze prijzen. Zo weet je precies wat een botox behandeling in omgeving Leidsche Rijn kost. Cosmetische botox behandelingen worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Botox in Leidsche Rijn

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox in Leidsche Rijn

Een vertrouwd adres bij jou in de buurt

Skin + Surgery is goed bereikbaar voor een botox behandeling in omgeving Leidsche Rijn. Woon je in de omgeving van Leidsche Rijn? Kom dan vooral bij ons langs! We zijn goed te bereiken vanuit plaatsen als Gouda, Delft, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Utrecht en Leidsche Rijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak