Behandeling

Botox in Gouda

Skin + Surgery is jouw specialist op het gebied van botox en filler in de omgeving van Gouda. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en kom langs bij een van onze klinieken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox in Gouda

Skin + Surgery helpt jou weer jezelf te voelen. Zorgen rimpels ervoor dat je er nors uit ziet? Of heb je last van vierkante, mannelijke kaken? Met een botox behandeling in een van onze klinieken in de omgeving van Gouda kunnen we je van al je kwaaltjes verhelpen.

Botox behandelingen in omgeving Gouda – Ons gezicht is elke dag constant in beweging. Of je nu lacht, fronst of knippert: de gezichtsspieren oefenen continu spanning uit op de huid. Na verloop van tijd verschijnen er rimpels die op een gegeven moment niet meer verdwijnen, zelfs niet als je je ontspant. Hoewel lichte lachrimpels aantrekkelijk kunnen zijn, laten diepe rimpels ons er moe en ouder uitzien.

 

Bij Skin + Surgery gebruiken we al jaren botox met succes tegen rimpels. Botox of botulinum toxine heeft een ontspannend effect op de spieren en vermindert op deze manier rimpels veroorzaakt door expressie. Het resultaat is zichtbaar ontspannen en gladdere gelaatstrekken die er nog steeds natuurlijk uitzien. Botox kan ook gebruikt worden om overmatig zweten, migraine en spieraandoeningen te behandelen.

 

Een botox behandeling is vaak binnen 15 tot 30 minuten gedaan, alhoewel dit afhankelijk is van de hoeveelheid behandelgebieden. Een botox behandeling in Gouda zorgt voor ongeveer drie tot vier maanden optimaal resultaat. Na afloop van de werking ben je altijd van harte welkom in een van onze klinieken in omgeving Gouda om je botox behandeling te herhalen.

 

Skin + Surgery kun je met jouw gezicht toevertrouwen. Wij focussen ons op jouw wensen, maar ook op de algehele esthetiek van jouw gezicht. Kwaliteit is onze passie en dat betekent dat je bij ons nooit het  bewegingsloze, strakgetrokken gezicht effect krijgt, wat sommigen hebben na een botox behandeling in Gouda. Benieuwd naar de resultaten? Scroll naar beneden voor de voor en na foto’s. Daarnaast kun je ook lezen over onze cliënten en hoe zij hun botox behandeling bij Skin + Surgery in Gouda hebben ervaren.

 

Voor meer informatie over de verschillende botox behandelingen die Skin + Surgery aanbiedt kun je hier klikken. Wil je graag een afspraak met ons inplannen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Woon je in de omgeving van Gouda en ben je benieuwd naar hoe lang je onderweg bent naar een van onze klinieken voor een botox behandeling? Wij hebben het voor je uitgezocht.

 

Als je van plan bent onze kliniek in Den Haag te bezoeken ben je ongeveer 35 tot 55 minuten met de auto onderweg. Daarom raden we je aan onze kliniek in Bergschenhoek te bezoeken. Vanuit Gouda ben je ongeveer 22 tot 35 minuten onderweg voor je botox behandeling in onze kliniek Bergschenhoek.

 

Met het openbaar vervoer ben je ongeveer 55 minuten onderweg vanuit Gouda naar onze kliniek in Bergschenhoek of Den Haag. Plan jouw reis in de reisplanner.

Botox in Gouda

Onze resultaten met botox

Na een botox behandeling bij Skin + Surgery in Gouda, kun je binnen een week al het eerste resultaat zien. Dit kan tot wel 4 maanden effect hebben. De behandeling is simpel en kan meerdere malen herhaald worden. Lees over de ervaringen van anderen die je voorgingen bij Skin + Surgery en kom langs bij onze kliniek in de omgeving van Gouda voor dezelfde mooie resultaten.

skin_surgery_resultaat_schaamlipcorrectie

Botox in Gouda

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Botox in Gouda

Prijzen en vergoedingen

Ben jij opzoek naar de juiste kliniek voor een botox behandeling in de omgeving van Gouda? Bij Skin + Surgery ben je aan het juiste adres. Bij Skin + Surgery vinden we het belangrijk duidelijk te zijn over de kosten van onze behandelingen. De prijs van botox verschilt per behandeling, maar begint al vanag €100,-. Kijk onder de behandeling die jij graag wil of bezoek onze prijzenpagina voor meer informatie. Tot op heden worden cosmetische botox behandelingen niet vergoed door de zorgverzekeraar. In medische gevallen zijn er uitzonderingen, vraag hiernaar bij de zorgverzekeraar.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Botox in Gouda

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox in Gouda

Botox bij jou in de buurt

Ben jij op zoek naar een kliniek voor een botox behandeling in de omgeving van Gouda? Skin + Surgery is goed bereikbaar voor jouw behandeling met botox. Onze jarenlange ervaren en specialisten met oog voor esthetiek helpen je graag verder bij een van onze klinieken in Bergschenhoek of Den Haag. Daarnaast zijn we uitstekend te bereiken vanuit plaatsen als Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Utrecht en Leidsche Rijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak