Behandeling

Botox in Dordrecht

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare kliniek in de buurt van Dordrecht voor een behandeling met botuline toxine, ben je bij Skin + Surgery aan het juiste adres. Kom gerust langs bij Skin + Surgery voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox in Dordrecht

Last van een gummy smile? Heb je vierkante kaken waar je van af wil? Of komt die fronsrimpel nu wel erg goed naar voren in Zoom calls? Skin + Surgery is dé specialist in Dordrecht en omgeving die deze problemen kan verhelpen met behulp van botox.

Botox behandeling in Dordrecht – Wil jij iets doen aan je rimpels, vierkante kaken of aan overmatig zweten? Op het eerste gezicht lijken deze problemen niets met elkaar gemeen te hebben, maar ze hebben alledrie dezelfde oplossing: Botox.

Botuline toxine, beter bekend als Botox, is een natuurlijk eiwit dat wordt gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen door de onderliggende spieren te verlammen. Botox kan voor veel verschillende zones gebruikt worden.

 

  • Voorhoofd
  • Frons
  • Mondhoeken
  • Kin
  • Hals
  • Wenkbrauwlift
  • Kraaienpootjes
  • Gummy Smile
  • Kaaklijn en tandenknarsen
  • Littekens en huidverbetering

 

En meer! Skin + Surgery is een zeer ervaren specialist op het gebied van botox en ons doel is het jou te helpen er weer uit te zien, zoals jij je van binnen voelt. Bekijk de reviews op KliniekErvaringen.nl en kom erachter hoe cliënten van Skin + Surgery hun Botox behandeling in omgeving Dordrecht hebben ervaren.

 

Een botox behandeling duurt ongeveer 15 tot 30 minuten, alhoewel dit afhangt van hoeveel behandelgebieden er zijn. Het resultaat van botox houdt ongeveer drie tot vier maanden aan. Daarna verwelkomen we je weer graag bij een van onze klinieken in de omgeving van Dordrecht voor je volgende botox behandeling. Voor meer informatie kun je  een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen en bij ons langskomen. Mocht dit niet uitkomen kan er ook een telefonisch gesprek of video meeting gepland worden.

Velen denken bij het woord ‘Botox’ aan bewegingsloze, gemaakte gezichten. Dit hoeft niet het geval te zijn. Het is belangrijk de juiste kliniek te kiezen voor een botox behandeling in Dordrecht om een strakgetrokken gezicht te voorkomen. Skin + Surgery houdt naast jouw wensen, ook rekening met de algehele esthetiek van het gezicht. Ons doel is het een natuurlijk resultaat te creëren, een waarvan de meesten nooit zouden merken dat er botox voor gebruikt is.

 

Kwaliteit is onze passie en gaat altijd boven kwantiteit. Daarom kiezen wij ervoor om bij twijfels eerder één zone te behandelen, dan meerdere zones tegelijkertijd . Zo kun je wennen aan het effect van botox en weten we precies wat er de volgende botox behandeling in Dordrecht meer of minder gedaan mag worden.

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare kliniek in de omgeving van Dordrecht voor een behandeling met botox, ben je bij Skin + Surgery aan het juiste adres. Met de auto ben je vanuit Dordrecht ongeveer 25 tot 45 minuten onderweg naar onze kliniek in Bergschenhoek. Onze kliniek in Den Haag is iets verder, daar doe je ongeveer 45 tot een uur en 15 minuten over met de auto.

 

Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Woerden, UtrechtLeidsche Rijn, Delft, Zeist, Gouda, Rotterdam en meer steden in de omgeving.

Botox in Dordrecht

Onze resultaten met botox

Bij Skin + Surgery is kwaliteit onze passie. Dat is te zien aan de resultaten maar ook aan de ervaringen van cliënten van Skin + Surgery tonen dit aan. Botox heeft wel 3 tot 4 maanden effect en is al na een paar dagen te zien. Skin + Surgery is dé specialist voor botox en filler in Dordrecht. Lees de ervaringen op Kliniekervaringen.nl

skin_surgery_resultaat_schaamlipcorrectie

Botox in Dordrecht

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Botox in Dordrecht

Prijzen en vergoedingen

Botox is tegenwoordig een betaalbare optie voor velen. Bij Skin + Surgery zijn we duidelijk over de prijzen, zodat jij weet waar je aan toe bent. Onze botox behandelingen beginnen al vanaf €100,- Een cosmetische botox behandeling wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar. Bij medische redenen raden wij aan informatie op te vragen bij de zorgverzekeraar.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Botox in Dordrecht

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox in Dordrecht

Het adres voor botox bij jou in de buurt

Skin + Surgery, de specialist in botox en fillers, is te vinden Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam. Uiteraard is Skin + Surgery goed bereikbaar per auto of per openbaar vervoer. Kom je uit de Dordrecht of omgeving? Dan ben je binnen een half uur op onze locatie in Bergschenhoek. We zijn ook uitstekend te bereiken vanuit plaatsen als Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Utrecht en Delft.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak