Behandeling

Botox in Delft

De juiste kliniek voor jouw botox behandeling is Skin + Surgery in de omgeving van Delft. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en wees welkom.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox in Delft

Rimpels en lijntjes kunnen je een stuk norser en ouder doen lijken dan je daadwerkelijk bent. Gelukkig biedt Skin + Surgery de oplossing voor dit probleem. Als specialist op het gebied van verschillende filler- en botox behandelingen helpen we  je graag verder met jouw botox behandeling in Delft en omstreken.

Botox in Delft – De meeste van ons zijn bekend met botox. Misschien heb jezelf ooit eerder een behandeling gehad of ken je iemand die het heeft gedaan en nog doet. Botox injecties zijn een effectieve en veilige manier om rimpels en lijntjes te verminderen en te verzachten. Bij Skin + Surgery behandelen we de volgende gebieden:

 

  • Voorhoofd
  • Frons
  • Mondhoeken
  • Kin
  • Hals
  • Wenkbrauwlift
  • Kraaienpootjes
  • Gummy Smile
  • Kaaklijn en tandenknarsen

 

Skin + Surgery kan een natuurlijke uitstraling garanderen met onze botox behandeling in omgeving Delft. Onze artsen zijn specialisten op het gebied van botox en houden rekening met jouw wensen en de gehele esthetiek van jouw gezicht. Het is namelijk een kunst de gelaatstrekken niet geheel te bevriezen en gezichtsuitdrukkingen en beweging mogelijk te maken.

 

Botox kan daarnaast gebruikt worden om overmatig zweten, migraine en spieraandoeningen te behandelen. Bekijk deze pagina voor meer informatie over botox en de verschillende behandelingen die Skin + Surgery in Delft en omstreken aanbiedt. Een botox behandeling is binnen enkele minuten gedaan en heeft drie tot vier maanden optimaal effect. Je bent altijd van harte welkom in een van onze klinieken om je botox behandeling te herhalen.

 

Wil je meer weten over botox en of dit de juiste behandeling voor jou is? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan of klik op een van onze behandelingen om meer te weten te komen over botox. Daarnaast kun je de reviews op KliniekErvaringen.nl bekijken om erachter te komen hoe cliënten van Skin + Surgery hun Botox behandeling in omgeving Delft hebben ervaren.

Woon je in de omgeving van Delft en ben je opzoek naar het juiste adres voor een botox behandeling bij jou in de buurt? Skin + Surgery is de specialist met ervaring en esthetische focus. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Delft, UtrechtLeidsche Rijn, Overvecht, Zeist, Gouda, Rotterdam en meer steden in de omgeving.

 

Met de auto ben je binnen 20 minuten bij een van onze klinieken. Ook met het OV zijn wij goed bereikbaar.

Botox in Delft

Onze resultaten met botox 

Wil jij snel van je frons af? Botox zorgt niet alleen voor resultaten binnen een aantal dagen, maar houdt dit effect tot wel 3 tot 4 maanden aan. De behandeling is redelijk simpel en kan meerdere malen herhaald worden. Lees hier over de ervaringen van Skin + Surgery cliënten die je voorgingen en met een botox behandeling in omgeving Delft hun rimpels hebben laten verdwijnen.

skin_surgery_resultaat_Fillers

Botox in Delft

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Botox in Delft

Prijzen en vergoedingen

Benieuwd naar hoeveel een botox behandeling in Delft en omstreken kost? Skin + Surgery deelt graag alle prijzen zodat jij weet waar je aan toe bent. Een cosmetische botox behandeling in Delft en omstreken wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Een botox behandeling wegens medische redenen kan in sommige gevallen wel vergoed worden. Vraag naar meer informatie bij je zorgverzekeraar.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Botox in Delft

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox in Delft

De juiste kliniek bij jou in de buurt

Ben jij opzoek naar een kliniek dicht aan huis waar de specialisten jarenlange ervaring hebben en rekening houden met de esthetiek van jouw gezicht? Zoek dan niet verder. Skin + Surgery heeft klinieken in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam. Dat maakt onze kliniek uitstekend bereikbaar vanuit Gouda, Leiden, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Utrecht en Delft. Onze specialisten voorzien je graag van een advies op maat tijdens een vrijblijvend consult.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2024 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak