Behandeling

Botox slaap

Lijken je ogen holler en zijn je wenkbrauwen naar achteren gezakt? Heb je last van ingevallen slapen? Met Botox voor de slaap oogt je gezicht jeugdiger.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox behandeling voor de slaap

Het resultaat kan na een kleine touch-up verbluffend zijn.

Mis je jouw frisse uitstraling in de spiegel? Heb je het idee dat je ogen holler lijken en wenkbrauwen naar achteren zakken? Je denkt er wellicht niet snel aan, maar vaak zie je bij het ouder worden dat je slaap gaat invallen. De slaap is een zone op het hoofd die dikwijls wordt vergeten. Door botox te plaatsen bij je slaap, oogt je gezicht jeugdiger en worden je wenkbrauwen op een natuurlijke manier gelift. Skin + Surgery bekijkt jouw gezicht met aandacht en zal je adviseren welke behandeling het meest bij jou past. Het resultaat kan na een kleine touch-up verbluffend zijn. Boek een vrijblijvend consult in voor persoonlijk advies.

Botox slaap resultaten

Onze resultaten van Botox voor de slaap

Botox voor de slaap is een relatief kleine ingreep met verbluffend resultaat. Je wenkbrauwen worden op natuurlijke wijze gelift en je slapen worden opgevuld. Lees de enthousiaste ervaringen van onze cliënten die na een botoxbehandeling weer fris de wereld inkijken.

fillers

Botox slaap oplossingen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Botox voor de slaap

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery heeft transparante en eerlijke tarieven hoog in het vaandel staan. Je krijgt de hoogste kwaliteit cosmetische zorg voor een betaalbare prijs. Botox voor de slaap ter gezichtsverjonging valt buiten de basiszorgverzekering.

Botox slaap

€ 750,-

Vragen over botox voor de slaap?

Veelgestelde vragen

Botox wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente Botox is ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. Botox zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van Botox. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van Botox volkomen veilig is. Botox waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox filler voor de slaap

Krijg je jeugdige gezichtscontour terug

Botox zijn een uitstekende manier om het volumeverlies bij je slapen te herstellen en je wenkbrauwen te liften. Maak een afspraak en ervaar het zelf.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak