Behandeling

Botox Pijnacker

Ben je op zoek naar de juiste kliniek voor je behandeling met botox in de omgeving van Pijnacker? Kom gerust langs bij Skin + Surgery voor een behandeling.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox in Pijnacker

Ben je op zoek naar de juiste kliniek voor jouw filler- en botox behandelingen in de buurt van Pijnacker? Skin + Surgery heeft jarenlange ervaring en is dé specialist als het gaat om botox in Pijnacker en omstreken.

Botox in Pijnacker – Botuline toxine, ook wel bekend als botox in de volksmond, wordt gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen door de onderliggende spieren te verlammen. Daarnaast kan dit wondermiddel ook gebruikt worden om overmatig zweten, migraine en spieraandoeningen te behandelen.

 

Tegenwoordig is iedereen bekend met botox. Onze favoriete celebrity’s, BN’ers, politici en vrienden gebruiken het. Het is namelijk een zeer toegankelijk behandeling die velen kan afhelpen van kleine irritaties. Stoor je je bijvoorbeeld als je lachrimpels? Of is het vooral de frons die je weg wilt hebben? Botox is de manier om van deze rimpels af te komen. Sommige mensen beginnen al vanaf een jonge leeftijd met botox om zoveel mogelijk rimpels te kunnen voorkomen. Botox kan je helpen de tekens van natuurlijke veroudering te bestrijden.

 

Botox in Pijnacker is binnen een paar minuten gedaan, en geeft een optimaal resultaat voor drie tot vier maanden. Je bent van harte welkom in een van onze klinieken om je botox behandeling te herhalen. Bekijk deze pagina voor meer informatie over botox en de verschillende behandelingen die Skin + Surgery in Pijnacker en omstreken aanbiedt.

 

Skin + Surgery is een zeer ervaren specialist op het gebied van botox in Pijnacker en omstreken. Onze artsen zijn specialisten op het gebied van botox en beschikken over een holistische kijk. Dat betekent dat onze specialisten met je meedenken, je adviseren en uiteindelijk je blij maken met het mooist mogelijke resultaat. Wil je meer weten over botox en hoe Skin + Surgery specialisten aan de slag gaan? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of klik op een van onze behandelingen om meer te weten te komen over botox. Wil je over de ervaringen van anderen lezen? Bekijk de reviews op KliniekErvaringen.nl.

Woon je in de omgeving van Pijnacker en ben je op zoek naar het juiste adres voor een botox behandeling? Skin + Surgery is de specialist met ervaring en een holistische kijk op schoonheid. Onze klinieken zijn goed te bereiken met de auto, maar ook met openbaar vervoer. Plan je reis naar onze kliniek in Bergschenhoek, Rotterdam hier. Bezoek je liever onze kliniek in Den Haag? Plan je reis dan hier.

Botox in Pijnacker

Onze resultaten met botox

Wie mooi wilt zijn, hoeft niet altijd pijn te lijden! Botox in Pijnacker bij Skin + Surgery is qua pijn niveau te verglijken met het krijgen van een prikje van een speld. Daarnaast zorgt de juiste toepassing van botox voor een natuurlijk en jeugdig gelaat. Dit effect kan wel 3 tot 4 maanden effect hebben. De behandeling is eenvoudig en kan eindeloos herhaald worden. In sommige gevallen kan het gebruik van botox het ontstaan van rimpels zelfs voorkomen. Bekijk de resultaten van botox om rimpels te laten verdwijnen. Bezoek ook Kliniekervaringen.nl om de enthousiaste reviews van onze cliënten te lezen.

skin_surgery_resultaat_schaamlipcorrectie

Botox Pijnacker

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Aletta de Wit

Dokter Aletta de Wit is cosmetisch en orthomoleculair arts en schrijft als vaste columnist over beauty (vanbuiten én vanbinnen) voor de beautyblog wiemooiwilzijn.nl! Dokter Aletta heeft de opleiding Geneeskunde genoten aan de Medische Faculteit van de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Dankzij haar parttime werkzaamheden als model heeft zij veel affiniteit met esthetiek en symmetrie in het gezicht en heeft zij tijdens haar opleiding een grote interesse in het Cosmetische vakgebied ontwikkeld. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Botox in Pijnacker

Prijzen en vergoedingen

Wie tegenwoordig een botox behandeling wil ondergaan, wordt bedolven door ‘goede’ deals, links en rechts. Soms is het moeilijk om te zien welke klinieken daadwerkelijk met specialisten werken en welke alleen een goede deal aanbieden. Skin + Surgery is een A-kliniek die alleen de meeste deskundige en esthetisch begripvolle specialisten in dienst neemt.Daarnaast zijn we een zeer transparante kliniek en delen we graag onze prijzen met je zodat je weet wat je kunt verwachten.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Bekijk alle prijzen arrow-right

Fronsrimpel

€ 150,-

Kraaienpootjes of lachrimpels

€ 150,-

Voorhoofdsrimpel

€ 150,-

Frons en kraaienpootjes en voorhoofd

€ 375,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Botox in Pijnacker

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox in Pijnacker

Een vertrouwd adres bij jou in de buurt

Skin + Surgery Clinics is goed bereikbaar voor al je behandelingen met botox in omgeving Pijnacker. Maak dus snel een afspraak en laat onze specialisten je helpen. We bespreken al jouw wensen en doelen en zorgen ervoor dat de resultaten vertalingen hiervan zijn. Skin + Surgery specialisten zijn altijd zeer transparant en direct over wat haalbaar is. Bij Skin + Surgery wordt je dus niet alleen geholpen door transparante en kundige specialisten, je wordt ook geholpen door specialisten die eerlijk met je zijn over de mogelijkheden. Plan snel jouw botox behandeling in Pijnacker in bij Skin + Surgery Clinics.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2024 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak