Behandeling

Filler voor de kaaklijn

Je kaaklijn is met je kin bepalend voor de vorm van je gezicht. Skin + Surgery zorgt met een filler voor de kaaklijn voor een frisse en jeugdige gezichtsuitdrukking.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox voor de kaaklijn

Je ziet direct resultaat en je oogt gelijk frisser en jonger.

Wanneer je foto’s terugkijkt van een aantal jaren terug, kan het je opvallen dat je kaaklijn meer gedefinieerd was. Bij het ouder worden, wordt de kaaklijn helaas ook slapper. Jammer, want een strakke kaaklijn is per definitie een teken van jeugdigheid. Wanneer de kaaklijn middelmatig gezakt is (gemiddelde leeftijd 40-45 jaar), is het mogelijk om met een botox behandeling de kaaklijn te verstrakken. Je ziet direct resultaat en je oogt gelijk frisser en jonger. Zou dit niet een prachtig cadeau zijn aan jezelf?

Botox kaaklijn resultaten

Resultaten van botox voor de kaaklijn

Een filler voor de kaaklijn biedt een uitstekende oplossing om een gezakte kaak te liften. Bekijk de mooie, natuurlijke resultaten bij onze cliënten die eerder in onze toonaangevende en drukbezochte kliniek de contouren van hun gezicht in balans brachten.

fillers

Botox behandeling voor de kaak

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Botox voor de kaaklijn

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery heeft transparante en eerlijke prijzen. Je betaalt een vast tarief voor een botox voor de kaaklijn. Het is een effectieve investering en een cadeau aan jezelf. De botox behandeling om cosmetische redenen valt buiten het zorgverzekeringspakket.

Botox kaaklijn

€ 445,-

Botox iets voor jou?

Veelgestelde vragen

De botox wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente botox zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De botox zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Botox is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Botox door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botoxbehandeling voor de kaaklijn

Een strakke kaaklijn als blikvanger

Een mooi gevormde kaaklijn straalt kracht en charisma uit. Met een botox voor de kaaklijn wordt je gezichtscontour hersteld, met verbluffend resultaat.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak