Behandeling

Botox in Berkel en Rodenrijs

Skin + Surgery is jouw specialist op het gebied van botox en filler in de omgeving van Berkel en Rodenrijs. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en kom langs bij een van onze klinieken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox in Berkel en Rodenrijs

Heb je last van fronsrimpels? Knars jij je tanden in de avond? Of heb je soms last van kloppende hoofdpijn bij je tempels? Botox in Berkel en Rodenrijs kan de oplossing zijn hiertegen. Deze rimpel relaxer is veilig, geeft optimale resultaten en kan tot 4 maanden effect hebben.

Botox in Berkel en Rodenrijs  – We trainen onze armen in de sportschool en lopen hard om onze benen tot het uiterste te kunnen laten gaan, maar wat doen we om ons gezicht te “trainen”? Ons gezicht is constant in beweging. We knipperen, fronzen, lachen en tuiten onze lippen en we denken hier vaak niet bij na. Iedere beweging heeft invloed op de huid en na verloop van tijd verschijnen er rimpels die op een gegeven moment niet meer verdwijnen, zelfs niet als je je ontspant. Het is dus niet een kwestie van trainen wanneer we het over het gezicht hebben, we hebben het eerder over kalmeren om zo rimpels tegen te gaan.

 

Skin + Surgery gebruikt botox tegen rimpels. Botox  (botulinum toxine) is een rimpel relaxer en heeft een ontspannend effect op de spieren. De spieren kalmeren en zo voorkomen we rimpels. Wanneer botox wordt toegebracht door specialisten is het resultaat een zichtbaar ontspannen gelaat dat er natuurlijk uitziet. Botox is niet alleen beschikbaar voor rimpels, maar kan ook worden gebruikt tegen migraine, overmatig zweten en spieraandoeningen.

 

Skin + Surgery is de juiste kliniek voor je als door kundige specialisten geholpen wilt worden die een oog hebben voor esthetiek en een holistische kijk hebben op schoonheid. Wat betekent dit precies in de praktijk? We luisteren naar al je wensen en zijn eerlijk met je over de mogelijkheden. Onze cliënten zien er altijd natuurlijk uit, omdat onze specialisten niet verder gaan wanneer zij van mening zijn dat een gezicht een bewegingloze, strakgetrokken uitstraling krijgt. Onze voor en na foto’s laten mooi zien waar deze grens ligt.

 

Wil je meer informatie over de verschillende botox behandelingen die Skin + Surgery aanbiedt? Bekijk onze botox behandelingen pagina hier. Je kunt ook een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of direct een afspraak maken.

Woon je in Berkel en Rodenrijs? Of in een andere gemeente in Lansingerland zoals Bergschenhoek of Bleiswijk? Dan hoef je niet ver te reizen voor een botoxbehandeling bij een kundige specialist.

 

Als je van plan bent onze kliniek in Den Haag te bezoeken ben je ongeveer 30 tot 50 minuten met de auto onderweg. Daarom raden we je aan onze kliniek in Bergschenhoek te bezoeken. Vanuit Berkel en Rodenrijs ben je al binnen 5 minuten in onze kliniek. Je kunt zelfs lopend of fietsend komen naar je botox behandeling.

Botox in Berkel en Rodenrijs

Onze resultaten met botox

Je kunt de eerste resultaten van een botox behandeling bij Skin + Surgery in Berkel en Rodenrijs, na een week zien. Dit mooie resultaat kan tot wel 4 maanden effect hebben. Botox behandelingen zijn over het algemeen simpel en kunnen meerdere malen herhaald worden. Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere Skin + Surgery cliënten? Bezoek kliniekervaringen.nl en laat je overtuigen door de positieve feedback.

skin_surgery_resultaat_schaamlipcorrectie

Botox in Berkel en Rodenrijs

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Leanne Wong

Dokter Leanne Wong is gecertificeerd cosmetisch arts en streeft ernaar om mensen goed en zelfverzekerder te laten voelen. Niet door aan bepaalde standaarden voldoen, maar juist door de natuurlijke en individuele schoonheid van haar cliënten te accentueren. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Botox in Berkel en Rodenrijs

Prijzen en vergoedingen

Je bent bij Skin + Surgery aan het juiste adres als je geholpen wilt worden door esthetisch gefocuste specialisten die niet alleen heel kundig zijn, maar ook hun werk tegenover een zeer eerlijke en transparante prijs doen. De prijs van botox verschilt per behandeling, maar begint al vanaf €99,-. Bezoek onze prijzenpagina voor de volledige prijslijst. Benieuwd naar de vergoedingen voor botox? Tot op heden worden cosmetische botox behandelingen helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar. In sommige medische gevallen zijn er uitzonderingen. Vraag hiernaar verder bij de zorgverzekeraar.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-

Mondhoeken

€ 100,-

Frons en kraaienpootjes en voorhoofd

€ 375,-
Bekijk alle prijzen arrow-right
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Botox in Berkel en Rodenrijs

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox in Berkel en Rodenrijs

Botox bij jou in de buurt

Ben jij op zoek naar een kliniek voor een botox behandeling in de omgeving van Berkel en Rodenrijs in de nieuwe gemeente Lansingerland? Skin + Surgery is goed bereikbaar voor jouw behandeling met botox. Onze jarenlange ervaren en specialisten met oog voor esthetiek helpen je graag verder in een van onze klinieken in Bergschenhoek of Den Haag. Plan je afspraak en laat onze specialisten je helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak