Skin + Surgery

Beste botox kliniek

Ben je op zoek naar de beste botox kliniek voor al jouw botox behandelingen? Dan ben je bij Skin + Surgery Clinics aan het juiste adres

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

 

Beste botox kliniek

Beste botox kliniek

Bij Skin + Surgery willen we dat jij je mooi voelt in je eigen huid. Soms heeft onze huid hier hulp bij nodig, vooral wanneer we ouder worden. Op dit soort momenten kunnen hulpmiddelen zoals fillers en botox het verschil maken. Skin + Surgery mag zichzelf de beste botox kliniek noemen om verschillende redenen. We leggen ze graag uit!

Beste botox kliniek – Ben je op zoek naar de beste botox kliniek voor jouw botox behandelingen? Dan is Skin + Surgery Clinics de juiste keuze. Persoonlijke aandacht, de hoogste kwaliteit en natuurlijke resultaten die jouw innerbeauty naar buiten laten komen. Skin + Surgery mag zich de ‘beste filler kliniek’ noemen omdat wij consistent, transparant en kundig werken. Bij Skin + Surgery, winnaar van de Clinic Awards 2022, weet je zeker dat je in goede (NVCG gecertificeerde) handen bent.

 

Het is belangrijk dat je de juiste kliniek voor je botox en filler behandelingen kiest. Wanneer botox niet door een professional wordt geïnjecteerd, is dat te zien. Het middel werkt geweldig in de handen van een specialist, in de handen van een amateur doet het vaak meer kwaad dan goed. Skin + Surgery kun je met jouw gezicht toevertrouwen. Wij focussen ons op jouw wensen, maar ook op de algehele esthetiek van jouw gezicht. Kwaliteit is onze passie en dat betekent dat je bij ons nooit het  strakgetrokken gezicht effect krijgt, wat sommigen hebben na een botox behandeling.

 

We heten je graag welkom bij een van onze klinieken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Maak snel een afspraak en laat ons je helpen. Ons Skin + Surgery team staat voor je klaar. Bij aankomst kun je rustig zitten in de wachtkamer met een glas water of een kopje koffie. Onze specialisten nemen je tijdens de behandeling mee in alle informatie en denken graag met je mee over de mogelijkheden. We zijn zeer betrokken bij jouw uiterlijk en geven je de ruimte om je wensen uit te spreken. Onze persoonlijke aanpak is wat de resultaten zo natuurlijk maakt. Ze passen perfect omdat er op een holistische wijze naar je gezicht wordt gekeken.

 

Skin + Surgery heeft klinieken in Rotterdam (Bergschenhoek) en Den Haag. Onze klinieken zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. We zijn van maandag tot en met zondag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 tot 22:00.

Hoe werkt botox?

Het actieve ingrediënt botox remt de afgifte van bepaalde boodschapperstoffen uit de zenuwcellen en onderbreekt daardoor de overdracht van prikkels van de zenuw naar de overeenkomstige spier. Omdat commando’s van de zenuwcel niet meer worden doorgegeven, kan de spier na de botoxbehandeling niet meer bewust of onbewust bewegen, alleen als er met een grote inspanning wordt bewogen. Alle andere functies van de zenuwcellen zoals het gevoel van aanraking, temperatuur of pijn blijven ongewijzigd. Volgens hetzelfde principe werkt botox ook als een effectieve maatregel tegen toegenomen transpiratie (hyperhidrose). Zweetvorming wordt geremd door de werkzame stof botuline toxine die de overdracht van prikkels van de zenuw naar de zweetklieren blokkeert.

 

Hoe lang houdt botox aan?

Vraag je je nu af: “Hoe lang houdt botox aan?” Na ca. 6 tot 8 weken begint het effect van de botox af te nemen en na ca. 5 tot 6 maanden (soms langer) is de volledige activiteit van de betreffende spieren hersteld. Het effect van botox is altijd omkeerbaar. Botox wordt namelijk volledig afgebroken in het lichaam zonder enige gevolgen (zover studies bewijzen). Als de werkzame stof wegzakt, kan deze gemakkelijk opnieuw worden geïnjecteerd om het resultaat te verbeteren of de therapie te behouden. Een botoxbehandeling is vaak binnen 15 tot 30 minuten gedaan, alhoewel dit afhankelijk is van de hoeveel behandelgebieden er zijn.

Beste botox kliniek

Resultaten van botox bij Skin + Surgery

Skin + Surgery beschikt over ervaren artsen die naast kennis en kunde, ook een oog voor esthetiek hebben. Skin + Surgery specialisten hebben een holistische kijk op schoonheid. Dat betekent dat naast jouw wensen, ook gekeken wordt naar de samenhang, balans en harmonie van je gezicht. Dit wordt door onze cliënten gewaardeerd en dat is te zien aan de reviews op kliniekervaringen.nl. Daarnaast is Skin + Surgery Clinics ook winnaar van de Clinic Awards 2022. Dit betekent dat je niet alleen in goed handen bent, maar dat je in de beste handen bent!

skin_surgery_resultaat_schaamlipcorrectie

Beste botox kliniek

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Clinic Awards 2022 winnaar

Skin + Surgery Clinics

Onze Skin + Surgery specialist, Dr. Thanya Tha-In, reageert verheugd op het winnen van de Clinic Awards 2022:

“Wij gaan voor de allerhoogste kwaliteit in cosmetische behandelingen. Al onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG en per 1 juli allemaal geregistreerd als Cosmetisch Arts KNMG. Dit wordt door onze klanten gewaardeerd. Het is voor ons extra bijzonder omdat het een consumentenprijs is. Daar doen wij het allemaal voor; superblije klanten!”

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Beste botox Kliniek

Prijzen en vergoedingen

Ben jij op zoek naar de beste botox kliniek voor een jouw botox behandeling? Skin + Surgery mag zich de beste botox kliniek noemen omdat wij onze geweldige service en kwaliteit bieden tegenover eerlijke prijzen. Skin + Surgery hecht veel waarde aan transparantie, ook op dit vlak. De prijs van botox verschilt per behandeling, maar begint al vanaf €100,-. Kijk onder de behandeling die jij graag wilt wat de precieze prijs is, of bezoek onze prijzenpagina voor meer informatie. Tot op heden worden cosmetische botox behandelingen niet vergoed door de zorgverzekeraar. In medische gevallen zijn er uitzonderingen, vraag hiernaar bij de zorgverzekeraar.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Bekijk alle prijzen arrow-right
Voor
Na
Voor
Na
Voor

Beste botox kliniek

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Beste Botox kliniek

Niet ver reizen voor botox

Skin + Surgery is de beste botox kliniek bij je in de buurt voor al jouw cosmetische behandelingen. Je kunt bij ons terecht voor een botox behandeling, maar ook een hoop andere injectables. Schoonheid is te vinden in balans, symmetrie en uniekheid. Ieder gezicht is een schilderij en alleen een ervaren arts met een oog voor esthetiek weet precies wat er moet gebeuren om van een schilderij een kunstwerk te maken. Skin + Surgery is de beste botox kliniek in Nederland omdat onze artsen weten waar ze mee bezig zijn.Daarnaast zijn onze klinieken in Bergschenhoek, Rotterdam en Den Haag goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak