Behandeling

Botox in Bergschenhoek

Voor botox en filler behandelingen ben je bij Skin + Surgery aan het juiste adres. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in en kom langs bij onze kliniek in Bergschenhoek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox in Bergschenhoek

Of je nou een gummy smile hebt, vierkante kaken of overmatig transpireert. Skin + Surgery kan je verder helpen met een botox behandeling in een van onze klinieken in Bergschenhoek of Den Haag.

Botox Bergschenhoek – Iedereen, ongeacht hun leeftijd, wil een jeugdige uitstraling met een stralende teint en een gladde huid. Regelmatige huidverzorging, een gezonde levensstijl en het tot een minimum beperken van stress zijn belangrijke factoren die ervoor zorgen dat de huid er mooi blijft uitzien. Maar het biologische verouderingsproces en, als gevolg daarvan, de vorming van rimpels is niet te stoppen. Als anti-aging crèmes niet meer het gewenste effect geven, zijn er alternatieven. Een behandeling met botox in onze kliniek in Bergschenhoek is een manier om rimpels effectief aan te pakken.

 

Botox, wat komt van Botuline toxine, wordt gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen door de onderliggende spieren te verlammen. Daarnaast kan botox ook gebruikt worden om overmatig zweten, migraine en spieraandoeningen te behandelen. Een botox behandeling is in enkele minuten gedaan, en heeft ongeveer drie tot vier maanden optimaal effect. Wij verwelkomen je graag in onze kliniek in Bergschenhoek voor vervolgbehandeling.

 

Jouw gezicht verdient het beste, daarom is bij Skin + Surgery kwaliteit onze passie. Dit hebben de cliënten die je voorgingen bij Skin + Surgery ook ervaren. Wij helpen jou je weer jezelf te voelen. Dit doen we door een natuurlijk resultaat te creëren en je van je probleem punten af te helpen. Rimpels, vierkante kaken en een gummy smile zijn misschien onderdelen van wie we zijn, maar als we ze niet mooi vinden, hoeft dat niet zo te blijven.

 

Voor meer informatie over de verschillende behandelingen die Skin + Surgery in Bergschenhoek aanbiedt, kun je deze pagina bezoeken of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Woon je in Bergschenhoek en ben je op zoek naar de juiste kliniek voor een botox behandeling? Niets is dichterbij dan onze eigen Skin + Surgery kliniek in Bergschenhoek. Je kunt hier terecht voor botox en filler, maar ook voor borstvergrotingen, buccale vetverwijdering, ooglidcorrecties, huidverbetering en nog veel meer. Plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in en ontdek de mogelijkheden.

Botox in Bergschenhoek

Onze resultaten met botox

Na een botox behandeling bij Skin + Surgery in Bergschenhoek, zie je binnen een week al het eerste resultaat. Dit kan tot wel 3 tot 4 maanden effect hebben. De behandeling is simpel en kan meerdere malen herhaald worden. Lees over de ervaringen van anderen die je voorgingen bij Skin + Surgery en kom langs bij onze kliniek in Bergschenhoek voor dezelfde mooie resultaten.

skin_surgery_resultaat_schaamlipcorrectie

Botox Bergschenhoek

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Botox in Bergschenhoek

Prijzen en vergoedingen

Wil jij graag een botox behandeling ondergaan in Bergschenhoek? Dan ben je vast ook benieuwd naar de prijzen. De prijs van botox verschilt per behandeling, maar begint al vanag €100,- bij Skin + Surgery. Kijk onder de behandeling die jij graag wil of bezoek onze prijzen pagina. Tot op heden worden cosmetische botox behandelingen niet vergoed door de zorgverzekeraar. In medische gevallen zijn er uitzonderingen, vraag hiernaar bij de zorgverzekeraar.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor

Botox Bergschenhoek

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox in Bergschenhoek

Hét adres voor botox behandelingen in Bergschenhoek

Woon jij in de omgeving van Bergschenhoek en ben je op zoek naar een kliniek voor een botox behandeling? Bij Skin + Surgery verwelkomen we je van harte. Onze jarenlange ervaring en specialisten met een oog voor esthetiek zorgen ervoor dat jij je er weer uitziet, als je je vanbinnen voelt. Vanuit onze kliniek in Bergschenhoek zijn wij ook goed te bereiken vanuit Delft, Gouda, Leidschendam, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Utrecht en Alphen aan den Rijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak