Behandeling

Botox in Alphen aan de Rijn

Voor een botox behandeling in de omgeving van Alphen aan de Rijn kun je vertrouwen op Skin + Surgery. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en kom bij ons langs.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Botox in Alphen aan de Rijn

Of je nou tanden knarst, lachrimpels hebt, of van je vierkante kaken af wil. Een botox behandeling is de manier om van al deze kwaaltjes af te komen. Skin + Surgery is dan ook dé specialist als het gaat om botox en filler in Alphen aan de Rijn en omstreken.

Botox in Alphen aan de Rijn – De meeste mensen denken bij het woord ‘Botox’ aan bewegingsloze, strak getrokken gezichten, maar dat hoeft niet zo te zijn. Het belang van de juiste kliniek in Alphen aan de Rijn vinden is enorm bij botox behandelingen. Juist omdat jouw gezicht een specialist verdient die weet dat een strakgetrokken en onnatuurlijk gezicht, niet het doel is en ook niet mooi is.

 

Daarom focust Skin + Surgery zich, naast jouw wensen, ook op de algehele esthetiek van het gezicht. Ons doel is het een natuurlijk resultaat te creëren, een waarvan de meesten nooit zouden merken dat er botox voor gebruikt is. Kwaliteit is namelijk onze passie en gaat altijd boven kwantiteit. Daarom kiezen wij ervoor om bij twijfels eerder één zone te behandelen, dan meerdere zones tegelijkertijd . Zo kun je wennen aan het effect van botox en weten we precies wat er de volgende botox behandeling in Alphen aan de Rijn meer of minder gedaan mag worden. Onze cliënten kunnen je meer vertellen over hun ervaring bij Skin + Surgery.

 

Een botox behandeling is in enkele minuten gedaan, en geeft ongeveer drie tot vier maanden optimaal resultaat. Daarna ben je van harte welkom in een van onze klinieken om je botox behandeling te herhalen. Voor meer informatie over de verschillende behandelingen die Skin + Surgery in Alphen aan de Rijn aanbiedt, kun je deze pagina bezoeken of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Woon je in Alphen aan de Rijn en zoek je naar de juiste kliniek voor een botox behandeling? Skin + Surgery is de specialist met ervaring en duidelijke esthetische focus.

 

Vanuit Alphen aan de Rijn ben je met de aut0 35 tot 55 minuten onderweg voor een botox behandeling in onze kliniek in Den Haag. Onze kliniek in Bergschenhoek is een betere keus, want hier ben je binnen 25 tot 40 minuten al op locatie.

 

Wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Woerden, Utrecht, Leidsche Rijn, Gouda, Rotterdam, Delft, Zoetermeer en meer steden in de omgeving.

Botox in Alphen aan de Rijn

Onze resultaten met botox

Na een botox behandeling is het eerste resultaat al na een paar dagen te zien. Dit effect kan tot wel 4 maanden aanhouden. Kwaliteit is onze passie bij Skin + Surgery. Dit is niet alleen te zien aan de resultaten, maar ook aan hoe onze cliënten hun behandelingen hebben ervaren. Skin + Surgery is dé specialist voor botox in Alphen aan de Rijn. Lees de reviews van cliënten die je voorgingen en plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in.

skin_surgery_resultaat_schaamlipcorrectie

Botox in Alphen aan de Rijn

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Botox in Alphen aan de Rijn

Prijzen en vergoedingen

Botox behandelingen zijn niet meer zo prijzig als ze eerst waren. Toch is het fijn om te weten hoeveel je er precies voor betaalt. Daarom zijn we bij Skin + Surgery Botox open over onze prijzen. Per behandeling kan dit verschillen, maar de prijs zal altijd duidelijk zijn. In het geval van medische redenen kan botox vergoed worden door de zorgverzekeraar. Vraag naar de mogelijkheden. Cosmetische botox behandelingen worden tot op heden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Botox behandeling

Vanaf € 100,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor

Botox in Alphen aan de Rijn

Veelgestelde vragen

Botox is een injecteerbare neuromodulator die de specifieke spieren tijdelijk ontspant om lijntjes en rimpels te verzachten. Het werkt door signalen van de zenuwen naar de spieren te blokkeren, zodat de geïnjecteerde spier niet kan samentrekken.

 

Botox is uitvoerig getest en veilig bevonden om kraaienpootjes, fronslijnen en voorhoofdlijnen te behandelen. Het is dus zeer effectief om rimpels te verhelpen en voorkomen, die ontstaan door herhaaldelijke spierbewegingen. Botox kan ook preventief worden gedaan, om de vorming van nieuwe lijntjes vertragen. Dat is een pluspunt als je midden twintig tot begin dertig bent, en je rimpels op latere leeftijd wilt voorkomen.

 

Botox wordt daarnaast ook voor andere indicaties ingezet, zoals migraine, tandenknarsen of overmatig transpireren.

Skin + Surgery werk voornamelijk met Azzalure botox van de fabrikant Galderma. Azzalure botox is één van de drie veilige en geregistreerde botox merken die er vandaag de dag op de markt zijn.

 

Alle drie de botox merken hebben ongeveer dezelfde samenstelling, al zijn er kleine verschillen. Zo zijn bij alle merken botox na 14 dagen de resultaten maximaal, maar staat Azzalure botox bekend om zijn snelle werken: al na 3 tot 7 dagen. Het resultaat van deze botox houdt gemiddeld 3 tot 5 maanden aan. Al zien we dat, wanneer iemand langere tijd Azzalure botox gebruikt, het effect vaak langer aan gaat houden.

Botox is een extreem populaire behandeling, die uitvoerig klinisch getest is door de medische wereld. Er worden echter weleens zorgen geuit vanwege het feit dat we te maken hebben met een afleiding van een toxine (botuline toxine type A) dat tijdelijk de zenuwsignalering tussen spieren onderbreekt. Klinische onderzoeken benadrukken echter dat het als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

 

Desalniettemin is het bij iedere botox behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geprikt, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

 

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik. In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

De behandeling begint altijd met een consult, waarin uitvoerig wordt besproken wat je stoort en wat je wilt bereiken. Er wordt gekeken naar je medische achtergrond en besloten wat er qua behandeling het beste bij je past. We maken foto’s, zodat we een goed beeld hebben van voor- en na de behandeling.

 

Je gezicht wordt vervolgende gereinigd en de arts prikt in de te behandelen gebieden. Het is een vrij vlotte behandeling die meestal tussen de 5 en 10 minuten duurt.

 

Er kunnen wat rode plekjes ontstaan, maar over het algemeen ben je direct na de behandeling toonbaar.

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

 

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

 

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten.

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

 

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

 

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

 

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Botox in Alphen aan de Rijn

Een vertrouwd adres bij jou in de buurt

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare kliniek in de omgeving van Alphen aan de Rijn voor een behandeling met botuline toxine, ben je bij Skin + Surgery aan het juiste adres. Ons team van specialisten kijkt er naar uit je te helpen met jouw wensen. Je kunt bij ons naast botox behandelingen in Alphen aan de Rijn ook terecht voor andere behandelingen, zoals ooglidcorrecties, borstvergrotingen en buccaal vet verwijderen. Daarnaast zijn wij ook goed te bereiken vanuit Alphen aan de Rijn, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Utrecht en Woerden.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak